Reis je mee?

Iedere donderdag reis ik met de trein op en neer van Den Haag naar Groningen. Op elke expeditie nodig ik een reisgenoot uit om mee te gaan op avontuur. Tijdens de 6 uur lange treinrit delen we ideeŽn, inzichten en ervaringen uit onze wederzijdse beroepspraktijken.

Het Retourtje Groningen ontstond in juni 2015, nadat ik al jaren gewend was om af en toe de trein als reizend kantoor te gebruiken. #treinsurf noemde ik dat, en af en toe was er iemand nieuwsgierig genoeg om mee te reizen.

Inmiddels is het Retourtje Groningen voor mij een reizend kennismakings-laboratorium. De treinrit maakt veel waardevollere ontmoetingen mogelijk dan tijdens een spreekwoordelijk (of letterlijk) kopje koffie. Samen reizen in Onverdeelde Aandacht is een bijzondere ervaring. Een dag in je agenda vrijmaken van verplichtingen is voor veel reisgenoten een al een heerlijkheid op zich. Zoals het dat voor mijzelf ook iedere week weer is.

Mijn reiservaringen deel ik rijkelijk op Facebook, waar je welkom bent ze mee te beleven.

Live meereismogelijkheden:
Nadat ik eerst een half jaar lang reisde met wie zich aanmeldden in de volgorde van aanmelding, heb ik er in 2016 voor gekozen om zelf te kiezen met wie ik deze reis onderneem. Tot en met de zomervakantie zijn alle donderdagen inmiddels op die manier vergeven. Lijkt het je leuk om na de zomervakantie eens mee te reizen, laat me dan graag weten wat je met me hoopt te beleven.

Je vindt mijn contactgegevens op http://www.brunovandenelshout.com