Wandel en werk je mee?

Een strandwandeling als goed begin van de week. Gevolgd door een werkdag zonder computer. Hoe heerlijk is dat? Sinds 1 april 2016 tot en met 31 december 2017 doe ik dat elke maandag.

Werken in Rust en Ruimte. Met Onverdeelde Aandacht doen wat je te doen staat en/of dat onderzoeken. In de hectiek van het leven, mis ik daar wel eens de gelegenheid voor. En zie ik ook andere mensen veel drukker bezig zijn dan goed voor ze is. Dat moet beter kunnen, bedacht ik me toen ik in maart 2016 een paar dagen op Schiermonnikoog verbleef. En omdat ik dat graag wil, ga ik het anders doen. Ik nodig je van harte uit dat ook te doen. En/of mee te doen.

Hoe werkt het?
Ik vertrek elke maandag om 9u vanaf de waterpomp het eindpunt van lijn 12 (tegenover Duivelandsestraat 77, 2583 KM Den Haag), waar je welkom bent je bij me te voegen. Wandelend steek ik/steken we de duinen over en verder over het strand, meestal in zuidwestelijke richting naar Kijkduin, en weer terug. Doorgaans blijf ik daarna de rest van de dag offline.

LET OP: Op maandag 25 december 2017 ga ik voor het laatst tijdmaken. In 2018 breng ik weliswaar drie dagen op het strand door, maar dan steeds met één iemand tegelijk, en op afspraak. Je leest erover op Whatevertheweather.nl.

Waardering
Als je meewandelt en/of -werkt hoef je mij daar niet voor te betalen. Ik deel gewoon wat ik doe, onaangepast, op mijn eigen manier. Als je meewandelt en/of -werkt doe je dat voor eigen plezier, risico en rekening.

Slecht weer
Wandelen bij slecht weer is zo mogelijk nog fijner dan bij goed weer. Ik hanteer graag het uitgangspunt 'Whatever the weather', dus normaalgesproken is er geen reden om een maandag over te slaan. Wil je zeker weten dat ik er ben, stuur me dan op zondagavond een berichtje.